Vinna hundcenter

Vinna

vinna hundcenter
FIV-10 NORDV-09 KBHV-09 WW-08 LP1 SVCh INTUCh NORDUCh FIUCh Emoyeni´s Grand Zuberi CV (ROM) ”Lex” Rhodesian Ridgeback-Svensk, Norsk, Dansk, Finsk.

Vinna Hundcenter - Ljurhalla Hjulsered 3, Vårgårda | hitta.se

vinna hundcenter
Arrangera någon träning för extern instruktör på Vinna Hundcenter. Starta upp onlineträningstips. Fortsätta använda min bujo och lägga in fler mål och trackers. Jag behåller och återanvänder en del av målen för 2019. Jag vill verkligen få till en förbättring av min …

Kurser – Sida 3 – Vinnabloggen

Skip navigation Sign in. Search

Vinna Hundcenter - Verksamhet & Status

vinna hundcenter
Arrangera någon träning för extern instruktör på Vinna Hundcenter. Starta upp onlineträningstips. Fortsätta använda min bujo och lägga in fler mål och trackers. Jag behåller och återanvänder en del av målen för 2019. Jag vill verkligen få till en förbättring av min …

december 2019 – Vinnabloggen

Lycklig Vinna. Foto: Elin Åström Idag kl 12 samlades tolv personer och sjutton hundar för lite gemensam hundträning här på Vinna Hundcenter. Dagen började med att jag tvingade alla mina stackars valpköpare att försöka få sina hundar att posera framför min kamera. Lättare sagt än gjort, men slutligen blev jag någorlunda nöjd ;-) Alla tränade på…

f4hundcenter - YouTube

vinna hundcenter
Vilken helg! Vilket gäng! Känner mig superinspirerad! Spenderat helgen hos Emelie på Vinna Hundcenter, där både agility- och lydnadsförare drillats i mental träning. Det har skapats givande diskussioner kring många ämnen inom idrottspsykologi, och det tåls att skrivas igen: det har varit en mycket lyckad helg! Bilden här intill gjorde jag i somras, men jag tycker…

Instruktörsutbildningar!!! – Vinnabloggen

Filmer på Vinna finns under ”Filmer” på Vinna Hundcenter eller gå direkt till mitt Youtubekonto för lite nyare filmer. Lite om Vinna Vinna är född i en kull om 10 valpar: 8 tikar och 2 hanar. För att läsa mer om dem kan du gå in på Kreivi’s hemsida, klicka på ”sjörövarkullen”. …

vinnahundcenter.se vinna hundcenter – hundträning med glädje

Vi har några extrainsatta kurser här på Vinna Hundcenter eftersom vi har en ny instruktör som ska börja hålla kurser här. Följande kurser är planerade: Vardagslydnad Steg 1, start tisdagen den 5/4 kl 16:45 Vardagslydnad Steg 2, start tisdagen den 12/4 kl 19 Valpkurs, start lördagen den 16/4 kl 12

Jubileumsår – Vinnabloggen

Ref A: 995F161545BF4D2DBF5A03FCAAE4AD86 Ref B: SJCEDGE0414 Ref C: 2020-09-16T13:21:51Z

TACK – ni inspirerar mig! – Team Propiraya

I år är året där det är 10 år sedan jag startade Vinna Hundcenter, 10 år sedan jag blev aussieägare för första gången och 20 år sedan jag höll min allra första hundkurs. Jösses, vad åren går. 20 år sedan jag höll min första hundkurs och jag håller fortfarande på! Vissa saker verkar man tydligen…