Jag är spelman jag ska spela på gravöl

Hootenanny Singers – Spelmannen Lyrics | Genius Lyrics

Jag är spelman, jag skall spela på gravöl och på dans, i sol och när skyar skymma månens skära dans. Jag vill aldrig höra råd och jag vill spela som

Spelmannen - Wikisource

Jag är spelman, jag skall spela på gravöl och dans, I sol och när skyar skymma månens skära dans Jag vill aldrig höra råd och jag vill spela som jag vill, Jag spelar för att glömma att jag själv finnes till Jag vill inte tröska råg och jag vill inte repa lin, Ty den hand som stråken skälver I skall hållas vek och fin

Spelmannen lyrics by Dan Viktor

jag är spelman jag ska spela på gravöl
Jag är spelman, jag skall spela på gravöl och dans, i sol och när skyar skymma månens skära dans. Jag vill aldrig höra råd och jag vill spela som jag vill, jag spelar för att glömma att jag själv finnes till. Jag vill inte tröska råg och jag vill inte repa lin, ty den hand som stråken skälver i skall hållas vek och fin.

"SPELMANNEN" LYRICS by THORSTEIN BERGMAN: Jag är spelman

Jag är spelman, jag skall spela på gravöl och dans, i sol och när skyar skymma månens skära dans. Jag vill aldrig höra råd och jag vill spela som jag vill, jag spelar för att glömma att jag själv finnes till. Jag vill inte tröska råg och jag vill inte repa lin, ty den hand som stråken skälver i skall hållas vek och fin.

Spelmannen – Svenska skatter

Jag är spelman, jag skall spela på gravöl och dans, I sol och när skyar skymma månens skära dans. Jag vill aldrig höra råd och jag vill spela som jag vill, Jag spelar för att glömma att jag själv finnes till. Jag vill inte tröska råg och jag vill inte repa lin, Ty den hand som stråken skälver i skall hållas vek och fin.

Spelmannen - Thorstein Bergman | Shazam

jag är spelman jag ska spela på gravöl
Jag är spelman, jag skall spela på gravöl och dans, i sol och när skyar skymma månens skära dans. jag ska spela hela sorgen i en visa utan ord. Och det svarta som var döden och som hälsat vid er säng, det skall forsa som en strömmande sorg från min sträng.

Spelmannen - Svenska Dikter

Jag är spelman, jag skall spela på gravöl och dans, i sol och när skyar skymma månens skära dans. jag ska spela hela sorgen i en visa utan ord. Och det svarta som var döden och som hälsat vid er säng, det skall forsa som en strömmande sorg från min sträng.

SPELMANNEN - Jarl Kulle tolkar Dan Andersson - YouTube

Jag är spelman, jag skall spela på gravöl och dans, i sol och när skyar skymma månens skära dans. Jag vill aldrig höra råd och jag vill spela som jag vill, jag spelar för att glömma att jag själv finnes till. Jag vill inte tröska råg och jag vill inte repa lin, ty den hand som stråken skälver i skall hållas vek och fin.

Jag är spelman - bloggplatsen.se

Jag är spelman, jag skall spela på gravöl och dans, i sol och när skyar skymma månens skära glans. Jag vill aldrig höra råd och jag vill spela som jag vill, jag spelar för att glömma att jag själv finnes till. Jag vill inte tröska råg och jag vill inte repa lin,

Sofia Karlsson - Spelmannen Lyrics | Musixmatch

jag är spelman jag ska spela på gravöl
Jag är spelman, jag skall spela på gravöl och dans, I sol och när skyar skymma månens skära dans. Jag vill aldrig höra råd och jag vill spela som jag vill, Jag spelar för att glömma att jag själv finnes till. Jag vill inte tröska råg och jag vill inte repa lin, Ty den hand som stråken skälver I skall hållas vek och fin. Ni får inte ge min bannor eller kalla mej för lat

Dan Viktor – Spelmannen Lyrics | Genius Lyrics

Spelmannen Lyrics: Jag är spelman, jag skall spela på gravöl och på dans / I sol och när skyar skymma månens skära dans / Jag vill aldrig höra råd och jag vill spela som jag vill / Jag

Thorstein Bergman - Spelmannen (Dan Andersson) lyrics

jag är spelman jag ska spela på gravöl
Jag är spelman, jag skall spela på gravöl och dans, i sol och när skyar skymma månens skära dans. Jag vill aldrig höra råd och jag vill spela som jag vill, jag spelar för att glömma att jag själv finnes till. Jag vill inte tröska råg och jag vill inte repa lin, ty den hand som stråken skälver i skall hållas vek och fin.

Spelmannen - Dan Andersson

Jag är spelman, jag skall spela på gravöl och dans, i sol och när skyar skymma månens skära dans. Jag vill aldrig höra råd och jag vill spela som jag vill, jag spelar för att glömma att jag själv finnes till. Jag vill inte tröska råg och jag vill inte repa lin, ty den hand som stråken skälver i skall hållas vek och fin.

Videos of Jag Är Spelman Jag Ska Spela På Gravöl

Jag är spelman, jag skall spela på gravöl och dans, i sol och när skyar skymma månens skära dans. Jag vill aldrig höra råd och jag vill spela som jag vill, jag spelar för att glömma att jag själv finnes till. Jag vill inte tröska råg och jag vill inte repa lin, ty den hand som stråken skälver i skall hållas vek och fin. Ni får inte ge min bannor eller kalla mej för lat

Text písně Hootenanny Singers: Spelmannnen

jag är spelman jag ska spela på gravöl
Jag är spelman, jag skall spela på gravöl och dans, i sol och när skyar skymma månens skära dans. Jag vill aldrig höra råd och jag vill spela som jag vill, jag spelar för att glömma att jag själv finnes till. Jag vill inte tröska råg och jag vill inte repa lin, ty den hand som stråken skälver i skall hållas vek och fin.